Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com


Gert Jan Schop

Adviseren, begeleiden, faciliteren, coachen, trainen bij trajecten op het gebied van leren en veranderen, strategie en organisatieontwikkeling. Aandacht voor ratio & emotio, harde en zachte kant.

Gert Jan heeft ruim dertig jaar ervaring als manager, directeur en ondernemer, seniorniveau.
Hij staat positief in het leven, het glas is altijd halfvol. Gelooft in mensen, in hun kwaliteiten. Gert Jan kan worden getypeerd als enthousiast, betrouwbaar. Goede luisteraar, analytisch, helicopterview, snel tot de kern doordringen.
Gert Jan is een conceptueel denker, strategisch, zit vooral op de hoofdlijnen, systeemdenker. Hij is pragmatisch, resultaatgericht, recht door zee, zonodig confronterend.

Opleidingsachtergrond: Bedrijfseconomie, Economische wetenschappen, MBA.

Gert Jan is bereikbaar via info@bizz-company.nl.



Projectmanagementsite

Projectmanagementsite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Samen zorgen we voor betere projecten, door het ter beschikking stellen van methoden, modellen en gereedschappen. Of het nu gaat om een bondige uitleg van methoden, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: projectmanagementsite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over projectmanagement.

Wie zijn we?

Projectmanagementsite wordt bijgebouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor projectmanagement. Allemaal hebben we hands-on ervaring met het inrichten en uitvoeren van projecten en meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen projectmanagementsite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met projectmanagement bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het zelf managen van projecten. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of projectmanager? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.