Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com


John Kempeneers

John Kempeneers is een ervaren trainer/coach, senior projectmanager en project management consultant. John beschikt over een uitgebreide kennis van methoden en technieken, die hij vooral graag in de praktijk brengt in organisaties. Hij doet dit onder meer als interim project-, programma- en portfoliomanager en door het trainen van groepen en individuen.

Volgens John gaat het bij projectmanagement weliswaar om kennis en kunde, maar vooral om samen doen! Met het managen van projecten geven (top)managers, adviseurs en medewerkers samen vorm en betekenis aan verandering. Het gaat er hierbij  niet om ‘wat moet’, maar om ‘wat werkt’. Vaak is dit een mix van traditionele projectmanagementmethoden en de nieuwe Agile-methoden. Projectmanagement is mensenwerk en project- en verandermanagement gaan bij John dan ook hand in hand.

John is aangesloten bij PMI. Je kunt hem contacten op john@werkenmetprojectmanagement.nlProjectmanagementsite

Projectmanagementsite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Samen zorgen we voor betere projecten, door het ter beschikking stellen van methoden, modellen en gereedschappen. Of het nu gaat om een bondige uitleg van methoden, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: projectmanagementsite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over projectmanagement.

Wie zijn we?

Projectmanagementsite wordt bijgebouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor projectmanagement. Allemaal hebben we hands-on ervaring met het inrichten en uitvoeren van projecten en meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen projectmanagementsite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met projectmanagement bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het zelf managen van projecten. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of projectmanager? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.