Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com


Martijn Pont

Martijn kent als Lean Six Sigma Black Belt alle ins en outs van lean technieken en methoden. Professioneel houdt Martijn zich bezig met organisatieverbetering met behulp van Lean Six Sigma. “Lean is een middel en nooit een doel. Ik kijk samen met mijn klanten wat van mijn kennis over Lean op dit moment voor hun van pas komt en waarmee we op korte termijn het verschil kunnen maken. Uiteraard met de lange termijn voor ogen.”

Martijn krijgt energie van het samen met anderen werken aan betere teams, organisaties en processen, waarbij het altijd draait om mensen. Bedrijfsverbetering en plezier gaan hand in hand. Modellen en technieken helpen goede, zinvolle gesprekken te hebben met een duidelijk resultaat. Zij zijn niet zozeer het doel, als wel ondersteuning van het gesprek. Juist in een constant veranderende wereld zijn modellen en structuren daarom een waardevol goed.

Martijn heeft aspecten Lean toegepast in een veelheid aan bedrijfstakken, van een plantenkwekerij tot de Jeugd GGZ, van sociale werkplaatsen tot een internationaal leasebedrijf. Hij bedacht zelf het Besturingsmodel van Pont, waarmee hij management en medewerkers laat nadenken over de effectiviteit van de interne afstemming.

Martijn maakt deel uit van House of Performance. Hij is te bereiken via martijn@pont-lean-consult.nl.Projectmanagementsite

Projectmanagementsite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Samen zorgen we voor betere projecten, door het ter beschikking stellen van methoden, modellen en gereedschappen. Of het nu gaat om een bondige uitleg van methoden, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: projectmanagementsite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over projectmanagement.

Wie zijn we?

Projectmanagementsite wordt bijgebouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor projectmanagement. Allemaal hebben we hands-on ervaring met het inrichten en uitvoeren van projecten en meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen projectmanagementsite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met projectmanagement bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het zelf managen van projecten. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of projectmanager? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.