Leve het verschil!


Meer dan ooit zijn teams dynamische eenheden die in steeds minder tijd steeds beter moeten presteren. maar hoe doet u dat als het team steeds wijzigt en de teamleden allemaal hun eigen manieren van denken en werken hebben?

‘Leve het verschil!’ is een optimistisch boek dat laat zien hoe u de verschillen tussen teamleden kunt benutten om hen beter te laten samenwerken en teams optimaal te laten presteren. Centraal staan daarbij de teamrollen van Belbin – een begrip in de organisatiepsychologie. U leert de teamrollen toepassen in uw eigen team en krijgt antwoord op vragen als:

– Waarom moet ik blij zijn dat niet iedereen werkt zoals ik?
– Hoe komt het dat ik het gedrag van collega’s soms totaal niet begrijp?
– Hoe kan ik samenwerken met collega’s die zo anders zijn dan ik?
– Wat moet ik doen als ik merk dat de leden van mijn team juist veel op elkaar zijn gaan lijken?
– Wat moet ik doen om met mijn team boven verwachting te presteren?

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!